Trykk

Vi trykker alt fra visittkort, plakater, roll-ups, blanketter, flyere, brosjyrer, vippetasser, hyllemarkører, hefter og kataloger.

 

UV trykk

Vår største styrke er at vi trykker med UV teknologi. Dette innebærer at vi trykker tørt – alle trykksaker kommer tørre ut av trykkmaskinen. UV-trykk gjør at vi kan starte etterbehandling umiddelbart etter trykking.

Visittkort med spotlakkert trykk.

Dette innebærer også at vi kan trykke på alle materialer som krever ekstra tørke:

 • – trykking på plast
 • – metallfolier
 • – ubestrøkne papirkvaliteter
 • – trykksaker som skal være i kontakt med mat.

 

DIGITALTRYKK

Med digitaltrykk får man høy kvalitet til en gunstig pris ved mindre opplag – raskt levert! Digitaltrykk gir mulighet for personalisering, adressering og trykk av variable data.

Typiske produkter er hefter, flyere, kataloger, plakater og roll-ups.

 

OFFSETTRYKK

Offsettrykk er den tradisjonelle trykkmetoden. Offsettrykk gir en jevn høy trykkvalitet og er den beste produksjonsmetoden for papirkvaliteter som har en ujevn overflate. Offsettrykk er en mer presis trykkmetode for senere etterbehandling, for trykket står alltid 100% på samme sted.

Offsettrykk lønner seg som regel økonomisk ved trykking av større opplag.

Vår maskinpark består blant annet av en 5-fargemaskin + UV lakk, hvor PMS fargen kan kjøres som en tilleggsfarge i tillegg til vanlig CMYK farger og UV lakken til å legge på et ekstra beskyttende og ikke minst glatt alternativt matt overflate.

Spot/metalliske /PMS farger trykkfarger må trykkes i offset ettersom fargene er rene farger. PMS farger kan ofte ikke fargegjengivelses i CMYK. Eksempler er ”logo farger” og metalliske farger.

 

SPESIALTRYKK

Vår spesialitet er trykking på plast og ubestrøkne papirkvaliteter.

Plastmaterialets største styrke er at det er rivesikkert og vannavstøtende. Produkter kan være alt fra kart som skal brukes ute til omslag, hefter, plakater, vippetasser, hyllemarkører og klistremerker.

Vippetasser

Få dine produkter synlig ut av butikkhyllene! Vippetasser eksponerer produktene tydeligere til forbruker og brukes i butikker som informasjon om produktene eller for fremheving av logo. Kan lages i alle fasonger – vi stanser ut ditt motiv.

Vi har flere standard stanser på lager. Last ned et riss som passer for deg.

Kontakt oss for spesiallagede stanser tilpasset ditt ønske.

Hyllemarkører

Hyllemarkører er nyttig ved kampanjer av ditt produkt; hyllemarkørene gjør produktet mer synlig enn produktet ved sidene av!

Last ned stanseriss på stanse til hyllemarkører vi har liggende.

 

Matpakkepapir / pølse papir

Matpakkepapir med trykk.

Til matpakkepapir er det viktig at det brukes farger som ikke kan sverte av. Trykking med UV farger er derfor den meste egnede trykkmetoden for slike produkter.

Vi trykker på en uglattet, ubleket sulfittpapirkvalitet som går under benevningen “greaseproof”. Kvaliteten er helt uten impregnering og er fettresistent.  Greaseproof egner seg godt for bruk til fettholdige og fuktige matvarer.

 • Forespørsel

 • Spesialister på alt fra design til ferdig trykk

 • Vi kan hjelpe med design!
  Med vårt eget designstudio kan vi være med på hele trykkprosessen. Fra skissering av dine ideer frem til det ferdige trykkresultatet. Vi designer alt fra logoer til hefter og bøker.

  Les mer om grafisk design.

 • Spectra Offset kan hjelpe med trykk på flere forskjellige materialer.
  Vi trykker både digitalt og i offset. Vi kan derfor tilby både riktig pris, kvalitet og fleksibilitet til din trykksak.

  Som svanemerket trykkeri kan du også føle du også være trygg på at miljøet også ivaretas.

 • Vi kan hjelpe med grafisk ferdigstilling på flere forskjellige materialer.
  Skill deg ut med med UV lakkering for spennende effekter, spotlakker for å fremheve enkeltelementer og/eller PP folier for å beskytte trykket!

  Vi falser, stanser, blindpreger, foliepreger og stifter sammen.

 • Spesialiteter

  Spectra Offset har flere spesialiteter, som trykking på plast, matpapir, tyvek og klistremerker. Vi kan også hjelpe med hyllemarkører og vippetasser.
  Blant våre spesialiteter finner du:
  > Trykking på plast og UV trykk
  > Vippetasser og hyllemarkører
  > Matpapir / pølsepapir
  > Tyvek ark og konvolutter

  Les mer om våre spesialiteter.

 • Stanseriss

  Vi innehar stor ekspertise på stanseriss - til f.eks. vippetasser.
  Vi har stor ekspertise på stanseriss! Du kan laste ned våre standard stanseriss for vippetasser, hyllemarkører og omslagsmapper.

  Eller kontakt oss for spesialtilpasninger.

 • Lag visittkort

  bare ett klikk unna
  Klikk her
  Svanemerket er det offisielle, nordiske miljømerket etablert av Nordisk Ministerråd. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer som brukes, og til god holdbarhet.

  Har du spørsmål?

  Kontakt Oss