Grafisk design

Vi leverer alt av profilutvikling og grafisk design – og overleverer dette i trykklare filer. Våre designere har lang erfaring med logodesign og design av grafiske materialer, og kan hjelpe deg å skape en unik og flott profil for din bedrift!

Dette er noe av hva våre grafiske designere hjelpe med:

Logoer

Våre grafiske designere kan hjelpe hele veien fra idé til ferdig logo. Vi kan deretter hjelpe med trykk av logo på flere forskjellige materialer – fra brevark til PP folie. Logoer blir også overlevert i vektoriserte filer, slik at du kan benytte disse på alt fra nettsider til skilt på bygning.

Årsrapporter og kataloger

Visste du at ved å tilrettelegge mye informasjon på riktig måte – så vil leseren plukke opp 20% mer av innholdet? Eller at riktig bruk av visuelle virkemidler bidrar til at lesere bruker lengre tid om gangen på å oppfatte og forstå innhold?

Våre grafiske designere hjelper med å designe årsrapporter og kataloger slik at alle som skal lese den får med seg mer av innholdet!

Postale elementer og flyere

I tillegg til å kunne trykke konvolutter, brevark, postkort o.l. på alt fra vanlig papir til tyvek – så kan vi også hjelpe med å designe dette. Gjenkjennbarhet i alt en bedrift gjør er god markedsføring, og her er designet en nøkkelingrediens! Og her inngår selvfølgelig også DM’er/flyere.

Foldere og brosjyrer

Foldere og brosjyrer utgjør en viktig del av en bedrifts markedsføringsmateriell. Men om disse fremstår som kjedelige og uoversiktlige vil få ta seg tid til å lese slikt. Vi hjelper å utforme foldere og brosjyrer folk vil ha lyst til å lese.

Vippetasser og hyllemarkører

Om din bedrift selger varer og produkter til forbrukere vil hyllemarkører og vippetasser hjelpe disse å raskere finne frem til produktene de ønsker. Vi kan hjelpe med design, trykk og stansing av flotte vippetasser og hyllemarkører!

Bøker og tidsskrifter

Selv om bøker og tidsskrifter er noe forbrukere ønsker å bruke tid på, så betyr ikke dette at man ikke bør hjelpe med å gi den beste opplevelsen. Våre grafiske designere kan hjelpe med alt fra idéstadiet til ferdig print for både bøker og tidsskrifter!

 • Forespørsel

 • Spesialister på alt fra design til ferdig trykk

 • Vi kan hjelpe med design!
  Med vårt eget designstudio kan vi være med på hele trykkprosessen. Fra skissering av dine ideer frem til det ferdige trykkresultatet. Vi designer alt fra logoer til hefter og bøker.

  Les mer om grafisk design.

 • Spectra Offset kan hjelpe med trykk på flere forskjellige materialer.
  Vi trykker både digitalt og i offset. Vi kan derfor tilby både riktig pris, kvalitet og fleksibilitet til din trykksak.

  Som svanemerket trykkeri kan du også føle du også være trygg på at miljøet også ivaretas.

 • Vi kan hjelpe med grafisk ferdigstilling på flere forskjellige materialer.
  Skill deg ut med med UV lakkering for spennende effekter, spotlakker for å fremheve enkeltelementer og/eller PP folier for å beskytte trykket!

  Vi falser, stanser, blindpreger, foliepreger og stifter sammen.

 • Spesialiteter

  Spectra Offset har flere spesialiteter, som trykking på plast, matpapir, tyvek og klistremerker. Vi kan også hjelpe med hyllemarkører og vippetasser.
  Blant våre spesialiteter finner du:
  > Trykking på plast og UV trykk
  > Vippetasser og hyllemarkører
  > Matpapir / pølsepapir
  > Tyvek ark og konvolutter

  Les mer om våre spesialiteter.

 • Stanseriss

  Vi innehar stor ekspertise på stanseriss - til f.eks. vippetasser.
  Vi har stor ekspertise på stanseriss! Du kan laste ned våre standard stanseriss for vippetasser, hyllemarkører og omslagsmapper.

  Eller kontakt oss for spesialtilpasninger.

 • Lag visittkort

  bare ett klikk unna
  Klikk her
  Svanemerket er det offisielle, nordiske miljømerket etablert av Nordisk Ministerråd. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer som brukes, og til god holdbarhet.

  Har du spørsmål?

  Kontakt Oss