Brosjyrer og hefter

Spectra Offset kan hjelpe med alle typer brosjyrer og hefter i flere forskjellige utførelser og størrelser. Vi kan assistere helt fra design, via print til ekstra finish / innbinding. 

Standard brosjyre / hefte

Vi kan stifte brosjyrer og hefter fra 8 til 112 sider. Brosjyrer på enn 112 sider må limfreses, og dette kan øke tidsbruken noe. Vi gjør oppdrag med opplag fra 1 stykk og opp til det antallet du måtte trenge!

Dersom vi får levert ferdig materiale som er klart for trykk, så settes disse i produksjonskøen og kan leveres på alt fra timer til et fåtall dager. Tid før leveranse avhenger av omfang på bestillingen, eventuelle øvrige avtalte leveranser og når dere behøver disse innen.

Behøver du brosjyrer raskt? Ring oss på 23 03 67 67 eller send en epost til post@spectra-offset.no, så vil vi raskt komme tilbake med hvor raskt vi kan levere og hva det vil koste!

Design av innhold

Mange vet hvilket innhold de ønsker å ha i sine brosjyrer og hefter. Men det er også viktig at de som mottar disse opplever de som lette å lese/fordøye. Våre designere kan hjelpe med grafisk design for deres brosjyrer of hefter – helt fra idé til ferdig produkt.

Brosjyrer og hefter med ekstra finish

Ønsker du at din brosjyre skal skille seg litt ut? Vi kan sette særpreg på dine trykksaker ved hjelp av:

3 eksempler på brosjyrer vi har levert.

Miljøvennlige løsninger

Hos Spectra Offset er vi opptatt av kvalitet og miljøvennlige løsninger. Som et svanemerket trykkeri bruker vi energieffektive løsninger for trykking. Våre trykksaker leveres også på miljøvennlige materialer, og da det er miljøvennlig at trykksakene har god holdbarhet – så kan du forvente den ypperste kvalitet på alle våre leveranser!

Spesialister på alt fra design til ferdig trykk

 • Vi kan hjelpe med design!
  Med vårt eget designstudio kan vi være med på hele trykkprosessen. Fra skissering av dine ideer frem til det ferdige trykkresultatet. Vi designer alt fra logoer til hefter og bøker.

  Les mer om grafisk design.

 • Spectra Offset kan hjelpe med trykk på flere forskjellige materialer.
  Vi trykker både digitalt og i offset. Vi kan derfor tilby både riktig pris, kvalitet og fleksibilitet til din trykksak.

  Som svanemerket trykkeri kan du også føle du også være trygg på at miljøet også ivaretas.

 • Vi kan hjelpe med grafisk ferdigstilling på flere forskjellige materialer.
  Skill deg ut med med UV lakkering for spennende effekter, spotlakker for å fremheve enkeltelementer og/eller PP folier for å beskytte trykket!

  Vi falser, stanser, blindpreger, foliepreger og stifter sammen.

 • Spesialiteter

  Spectra Offset har flere spesialiteter, som trykking på plast, matpapir, tyvek og klistremerker. Vi kan også hjelpe med hyllemarkører og vippetasser.
  Blant våre spesialiteter finner du:
  > Trykking på plast og UV trykk
  > Vippetasser og hyllemarkører
  > Matpapir / pølsepapir
  > Tyvek ark og konvolutter

  Les mer om våre spesialiteter.

 • Stanseriss

  Vi innehar stor ekspertise på stanseriss - til f.eks. vippetasser.
  Vi har stor ekspertise på stanseriss! Du kan laste ned våre standard stanseriss for vippetasser, hyllemarkører og omslagsmapper.

  Eller kontakt oss for spesialtilpasninger.

 • Lag visittkort

  bare ett klikk unna
  Klikk her
  Svanemerket er det offisielle, nordiske miljømerket etablert av Nordisk Ministerråd. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer som brukes, og til god holdbarhet.

  Har du spørsmål?

  Kontakt Oss